OБAВEШТЕЊА

Април, 2022.

Одлука о одређивању лица за заштиту података о личности

КЛИКНИТЕ ОВДЕ И ПРЕУЗМИТЕ OДЛУКУ

септембар, 2021.

Поштовани родитељи,
Обавештавамо вас да је 11.09.2021. године на снагу ступио Правилник о мерама за утврђивање економске цене програма васпитања и образовања у предшколским установама.

КЛИКНИТЕ ОВДЕ И ПРЕУЗМИТЕ OБАВЕШТЕЊЕ

 

септембар, 2021.

Поштовани родитељи, обавештавамо вас да од понедељка 27. септембра почињу са радом наше јаслене групе у вртићима “Лептирић” и “Лола”. Деца из вртића “Дечји клуб” се, такође, враћају у просторије “Дечјег клуба”
Хвала на стрпљењу и разумевању и верујемо да ће наша и ваша дечица уживати боравећи у вртићу!
Велико хвала Фондацији Новак Ђоковић, која је удружена са Министарством просвете и Светском банком реализовала овај пројекат.

септембар, 2021.

Обавештење за родитеље чија деца треба да крену у јасле вртића „Лептирић“ и „Лола“
Поштовани родитељи,
Обавештавамо вас да су радови на адаптацији соба у јаслама вртића „Лептирић“ и „Лола“ у току и да с нестрпљењем очекујемо да их свечано отворимо и примимо сву уписану децу.
Руководиоци објеката ће вас контактирати и обавестити о тачном датуму поласка вашег детета. Завршетак радова се очекује у првој половини септембра.
У случају неопходности поласка детета пре завршетка радова, молимо вас да се јавите помоћнику директора на број телефона 0628892830 или мејлом на адресу pom.direktora@pudecjidani.rs, како бисмо привремено распоредили дете у друге расположиве објекте.
Хвала вам на стрпљењу и разумевању.
Управа ПУ „Дечји дани“

август, 2021.

Измена и допуна Статута Предшколске установе.
ПРЕУЗМИТЕ ИЗМЕНУ И ДОПУНУ СТАТУТА